Returnarea produselor

Dacă sunteți nemulțumit de produs, acesta se poate returna și vi se v-a înapoia contravaloarea lui. Legislatia în vigoare, prin OUG 34/2014, prevede posibilitatea de returnare a produselor, fără a invoca vreun motiv anume, în termen de 14 zile de la data primirii produselor. Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, suma înapoiată include doar suma plătită pentru produse, nu și cheltuielile de transport. Nu avem disponibila varianta de schimb a produselor cu o alta marime sau un alt produs. Dacă produsele au fost însoțite de cadouri, promotii, acestea vor fi și ele înapoiate. Returnarea produselor se face în ambalajul original, după o notificare prealabilă în scris prin completarea formularului de mai jos. Nu acceptăm colete retur fără notificare scrisă. velvetdog.ro va înapoia contravaloarea comenzii prin virament bancar, în termen de 15 zile de la primirea returului.

Atenție: Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport!

Garantia produselor Lupine Pet

GARANTAT (chiar dacă sunt mestecate) înseamnă că vom înlocui orice zgarda pentru câini, lesă sau echipament pentru animale de companie, marca Lupine Pet, care a fost deteriorat accidental în timpul activităților normale legate de animalele de companie, chiar și în accidentele de mestecat!
Garanția noastră nu acoperă produsele care sunt:  pierdute, invechite, complet funcționale, pur și simplu murdare sau urat mirositoare, prezintă uzură normală, inclusiv decolorare, deteriorat intenționat sau prin activitate repetată, prin urmare, nu accidental, articole care au fost donate, sponsorizate sau oferite ca promoție gratuită!

ATENTIE: Ne rezervăm dreptul de a limita numărul de înlocuiri gratuite atunci când există o utilizare excesivă sau un abuz al garanției noastre.

Nu este nevoie de chitanță!

Shopping Cart