Termeni si conditii

Site-ul velvetdog.ro este deținut și administrat de Top Dog K9 S.R.L., societate care are sediul social în Ciacova, Str. T. Vladimirescu, Nr. 88D, județul Timiș și care este identificată la Registrul Comerțului cu CUI 18454859 si J35/721/2006.

Pentru mai multe informații legate de contact, vă rugăm să accesați secțiunea , Contact, de pe acest site.

Folosirea, vizitarea, precum și comandarea produselor de pe site-ul velvetdog.ro implică acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare.

Vânzătorul și deținătorul site-ului își rezervă dreptul de a aduce modificări a prevederilor din Termeni și Condiții, în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Conținutul site-ului care include imagini, texte, grafică web, descrieri, sau orice alte date, aparține în întregime firmei Top Dog K9 SRL sau furnizorilor noștri și este protejat conform legii dreptului de autor ( Legea nr. 8/1996) și a legilor de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul deținătorului acestora se pedepsește conform legilor în vigoare.

Velvetdog.ro nu își asuma responsabilitatea pentru acuratețea descrierii produselor prezentate pe site, acestea fiind puse la dispoziția velvetdog.ro de către furnizorii săi. Velvetdog.ro nu garantează că serverul, site-ul sau e-mailurile venite din partea acestuia sunt fără viruși sau alte componente informatice dăunătoare, utilizatorul site-ului îl folosește pe proprie răspundere, velvetdog.ro nu se face vinovat de nici o daună directă sau indirectă cauzată de accesarea și utilizarea site-ului.

Velvetdog.ro nu poate fi făcut vinovat sub nici o formă și nu își asumă responsabilitatea pentru nici o pagubă apărută prin folosirea necorespunzătoare sau în alte modalități a produselor achiziționate de pe acest site. Utilizatorii sunt de acord că folosirea produselor achiziționate de pe acest site se face pe propria răspundere.

Cum comand?

Comandare produselor se poate face telefonic sau pe site, prin adăugarea produselor în cosul de cumpărături. Prin înregistrarea comenzii sunteți de acord cu termenii si conditiile de utilizare a acestui site, dar și cu modalitățile de comunicare utilizate (e-mail sau telefon). Notificarea primită de cumpărător după efectuarea comenzii pe site este informativă și nu reprezintă acceptarea comenzii. Pentru ca o comandă să fie acceptată și trimisă, clientul va fi contactat telefonic de către un reprezentant al velvetdog.ro. Prețul final plătit de către client este format din prețul produsului și cheltuielile de transport.

Velvetdog.ro își rezervă dreptul de a-și selecta clienții și de a nu lua în considerare comenzile asupra cărora planează dubii în legătură cu proveniența lor sau cu corectitudinea datelor. Ne rezervăm dreptul de a anula comenzi, în cazul în care produsul nu este pe stoc, în caz de erori legate de preț sau de descrierea produsului, daca aveți sub vârsta legală, dacă datele furnizate sunt incorecte, dacă în trecut ați făcut comenzi pe acest site sau pe oricare alt site deținut de Top Dog K9 SRL și nu le-ati ridicat, etc. În cazul anulării unei comenzi veți fi înștiințat telefonic sau prin e-mail.

Pentru a vă înregistra pe site-ul velvetdog.ro este nevoie să vă alegeți un nume de utilizator ( adresa de e-mail validă) și o parolă pe care să o păstrați în siguranță. Orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră este integral responsabilitatea dumneavoastră.

Livrare, modalități de plată si returnarea

Livrarea se face prin curier rapid, in termen de1-2 zile. Plata se face ramburs la primirea coletului sau cu cardul prin Mobilpay .

Returul produselor

Dacă sunteți nemulțumit de produs, acesta se poate returna și vi se v-a înapoia contravaloarea lui. Legislatia în vigoare, prin OUG 34/2014, prevede posibilitatea de returnare a produselor, fără a invoca vreun motiv anume, în termen de 14 zile de la data primirii produselor. Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, suma înapoiată include doar suma plătită pentru produse, nu și cheltuielile de transport. Nu avem disponibila varianta de schimb a produselor cu o alta marime sau un alt produs. Dacă produsele au fost însoțite de cadouri, acestea vor fi și ele înapoiate. Returnarea produselor se face în ambalajul original, după o notificare prealabilă în scris pe adresa de e-mail. Nu acceptăm colete retur fără notificare scrisă. Velvetdog.ro va înapoia contravaloarea produselor prin virament bancar, în termen de 15 zile de la primirea returului.

Produsele odormute pot fi returnate  în termen de 30 de zile calendaristice de la primire cu garantia returnării banilor. Daca sunteti nemultumiti de produsele odormute , trimiteti cantitatea ramasa din produs in 30 de zile inapoi si va returnam banii pe produs.

Atenție: Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport!

Produsele Lupine Pet au garantie pe viata oferita de producator. Produsele deterioarate Lupine Pet se trimit la adresa firmei Top Dog K9 SRL, din localitatea Ciacova, str. Tudor Vladimirescu, nr.88d, pentru a putea fi inlocuite. In cazul in care modelul nu mai este pe stoc va trimitem un alt model la alegere.

Garantia pe viata se refera strict la produsele Lupine Pet, cheltuielile de transport sunt suportate de client.

Ne rezervam dreptul de a limita numarul de inlocuiri in caz de folosire excesiva sau de abuz al garantiei.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Acest site utilizează cookie-uri. Cook-iurile nu rețin informații cu caracter personal. Navigand si folosind acest site vă dați acordul asupra folosirii lor.

Conform legii nr.677/2001 care prevede prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificată si complectată cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, velvetdog.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale furnizate.

Datele cu caracter personal furnizate în momentul înregistrării sau a efectuării comenzii pe site-ul velvetdog.ro vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru facturare, pentru livrarea comenzii și pentru a vă ține la curent cu eventualele noutăți și promoții. Refuzul furnizării datelor  cerute în formularul de comandă sau furnizarea datelor eronate, determină anularea comenzii.

Conform legii 677/2001 beneficiați de dreptul la informare, dreptul de acces și intervenție asupra datelor, dreptul de a vă opune prelucrarii datelor cu caracter personal, dreptul de a solicita ștergerea acestora.

Orice litigiu apărut intre vănzător și cumpărător se va rezolva pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu este posibil, părțile se pot adresa instanței de judecată competente.

Shopping Cart